Ett inlägg som gör skillnad & räddar liv.

”Det pågår en tyst katastrof. En katastrof som varje dag dödar 21 000 barn under fem års ålder. De flesta barnen dör av näringsbrist, diarré eller andra sjukdomar. De dör av orsaker som med enkla medel skulle kunna förebyggas. Det som saknas är vaccin, medicin, rent vatten och näringsriktig mat. Saker som UNICEF kan leverera. Saker som vi tillsammans kan leverera.

Den här bloggposten är mitt sätt bidra. För i och med att jag publicerar den här bloggposten blir inte bara fler uppmärksammade på den tysta katastrofen utan dessutom innebär det att re:member skänker sex påsar av den nötkräm som UNICEF använder vid behandling av undernärda barn. Tre påsar nötkräm om dagen är allt som krävs för att ett barn som lider av undernäring ska kunna överleva.

Har du också en blogg och vill göra något viktigt i jul? Hämta bloggmaterial här! Tillsammans räddar vi barns liv.

fotograf/UNICEF


Kommentarer
Postat av: millandante

Jag får en klump i halsen... det är ta mig fa inte klokt att det ser ut som det gör just precis nu på vår jord. Bra att du skriver om det.KRAM

2011-12-05 @ 21:49:46
URL: http://milla-andante.blogspot.com
Postat av: Jamie says dream

Såg det här på Creative Living blog tidigare i dag, och glad att jag ser det här också. Ska också göra ett inlägg om detta, bra om vi är så många som möjligt som gör det, eller hur? :-)

2011-12-05 @ 22:57:42
URL: http://jamiesaysdream.blogspot.com
Postat av: Pontus Karlsson

Nej det är helt sjukt att det fortfarande är så.

2011-12-06 @ 10:27:52
URL: http://www.whiteaway.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0