Melodifestivalen 2017

Då var ännu en delfinal gjord. Sämsta hittills tycker jag nog. Viktoria var bäst ikväll och förtjänade en finalplats. Nu fortsätter kvällen med film och tända ljus.
 

Bagasi weekendbag

Jag har länge velat ha en ny weekendbag. En snygg stilren & klassisk weekendväska som man aldrig tröttnar på utan som blir en trogen följeslagare på alla resor mm. Jag har nog hittat den nu! En brun skönhet i finaste skinn. Kommer från Bagasi och finns att kika på här. Nu skulle man bara ha haft deras snygga necessär också :)
 
 

Sy enkla kuddfodral

Det mest populära inlägget jag gjort här på bloggen är det då jag la ut en beskrivning på hur man syr kuddfodral enkelt med hjälp av örngottsprincipen. Vill ni också prova så hittar ni inlägget här
 
 

Grönt är skönt

Gröna snygga skönheter!
 
 
 
/ 1. Kudde HÄR/ 2. Vinställ HÄR / 3. Fotogenlampa HÄR / 4. Lampa HÄR / 5. Klocka HÄR/ 6. Tavla HÄR / 7. Fatboy HÄR / 8. Hylla HÄR / 9. Lampa HÄR

Sponsrat inlägg

Frukt, marshmallow & bär =

Ja en sån här till Fredagsmyset kanske. Trevlig kväll på er!
 

Fredagsfeeling

Fredag & helg!
Kör lite Lisa Ajax i mina
sudio hörlurar & kommer i rätt fredagsfeeling :) Ni får 15% rabatt på deras sortiment om ni anger koden jennyshusochhem
 
Trevlig helg!
 

Bokstavslampa

Tösen har fått en ny lampa till sitt rum. E som i Ester :) Får se om den passar att ha som en nattlampa eller om det blir för ljust. Snygg som tusan är den dock & tösen är nöjd. Hittade den hos babyshop.
 
 

Pyssel/diy - papperslampa

På pinterest så kan man ju typ hitta allt. Det var där jag hittade till pysslet som jag roat mig med att göra idag. En papperslampa i form av en blomma. Här hittade jag beskrivning samt mall på blommor att skriva ut.
Foto: Jennyshus
 
 
 

Tävling instagram

Har precis kört igång en tävling! Ta chansen du med.
Kika in på instagram för att vara med: @jennyshusochhem

Diy/pyssel alla hjärtans dag.

På Tisdag är det alla hjärtans dag. Säg det med ståltråd & hamapärlor.
 

Stumpastake

Senaste nytt i inredningsväg härhemma är ett stativ & galler från bagaren och kocken. Äntligen är då stumpastaken komplett och jag är så nöjd! Den är verkligen supersnygg och jag har velat ha en så länge. Det som är så bra med denna är ju att man kan använda alla dessa ljusstumpar som blir över. Istället för att slänga så sätter man de i stumpastaken & där kan de brinna ner helt.
Inte bara ljusstumpar kan man ha i den. Små lökblommor passar också :)
 
 

Inredning- köket just nu

Jag ändrar ju om rätt ofta härhemma. Kanske inte så mycket de stora möblerna men däremot alla små pryttlar. Det gör faktiskt rätt mycket för inredningen att göra det. Det känns som att man får ett nytt rum av att göra det trots att man inte köpt något nytt. Tavlor t.ex. Att byta ut dom emellanåt gör väldigt mycket.
Såhär har det sett ut i köket den senaste veckan. 
 
 

Baka till alla hjärtans dag

 
 
Alla hjärtans dag närmar sig. Här kommer några smarriga ätbara tips att göra och ge till någon du tycker om.
Mommyjenna.com
Jane-can.com
Midgetmomma.com

Tema frukt på ett roligt sätt

Här kommer några roliga tips på hur man kan servera frukt och bär på ett roligare sätt.
 
 
 
 
Instagram: jennyshusochhem

Inredning - sovrumsdrömmar

 
Jag är så sugen på att göra om i sovrummet just nu! Ibland blir man bara less på hur det ser ut & vill ta bort allt och börja om. I inredningsväg skulle jag kunna tänka mig en färgskala i grått & rosa. Fina detaljer som ljusstakar i betong & snygga tavlor. En ny skön säng  hade inte heller varit fel :)1. Ljuslykta HÄR / 2. Kiss me HÄR / 3. Pläd HÄR / 4. Täcke HÄR / 5. Doftljus HÄR / 6. Kuddar HÄR / 7. Tavlor HÄR / 8. Burk HÄR / 9. Värmeljus HÄR / 10. Korg HÄR
Sponsrat inlägg.

RSS 2.0