Åska och gummikorg

Tidigare idag började det åska och regna hos oss. Vi drog ut alla telefoner, datorer och tvapparater och la oss i sängen med varsin tidning. När jag låg där och läste slog det mig vad tyst och lugnt det var, ingen tv som stod på i bakgrunden, ingen musik från datorn och ingen telefon som ringer.
La ifrån mig tidningen och bara njöt av tystnaden:)  Det var faktiskt riktigt skönt att bara ligga där och filosofera. Tragiskt att det ska till lite åska för att man ska stänga av alla apparater man har här hemma:)

For in till stan igår en sväng. Hade läst inne hos petra  att obs hade gummikorgar och den här gången skulle jag bara ha en. När de sålde såna på jysk var de alltid slut när jag kom dit.

Nu står den i vardagsrummet och förvarar mina gästtofflor och tjocksockar (har alltid tjocksockar på mig, även på sommarn;)

99:- gav jag för den. Ett väldigt bra pris tycker jag:)


bild:privat

nytt i köket

Tog en sväng till ikea igår och som vanligt då man inte har så nära dit så har inköpslistan blivit lång.

Köpte hyllor och konsoler som vi satt upp i köket. När vi kom hem och packade upp hyllorna så ser vi att det är fel hyllor vi köpt, väldigt irriterande eftersom det inte är tvärlätt att bara fara och byta. Jag är ju också så att jag vill ha upp och fram grejerna på en gång, har lite svårt för att vänta *ler*

Så vi satte upp hyllorna ändå och det blev inte så tokigt.

Nu ska jag ut och njuta av det vackra vädret.


   
bilder:privata


wordle

Tack för alla välkommen tillbaka:) känns kul att vara tillbaka.

Jag har som många andra bloggare också hittat till wordle och det är ju hur kul som helst. Satt igår och satte ihop några olika tavlor och jag tycker det blir riktigt snyggt.


Den här sitter just nu på en tavellist i hallen.  

Och så gjorde jag en som ska få sitta uppe till jul.Det är verkligen jättekul så om du inte provat, gör det.

ullared

Nu har jag bestämt mig för att börja blogga igen. Inte lika mycket som förut men några inlägg i veckan blir det iallafall.

Förra veckan bestod av shopping och åter shopping. En hel vecka i ullared har vi varit. Blev en hel del som fick följa med hem:-)


Tänkte visa några av mina fynd och först ut är kuddfodral från spira för 15:-


bild:privat

sugen

Tillbaka med ett litet inlägg. Var väldigt längesen nu:-) Är väldigt sugen på att börja blogga igen men det är ju det här med tid. När jag bloggade förut så kände jag att det tog väldigt mycket tid att skriva egna inlägg + att kika in hos alla er andra och skriva lite där också.

Jag får se om jag kanske ändå börjar blogga lite smått igen men kanske inte lika mycket som förr, för ni ska veta att jag saknar er:-)

Nu är det ju semestertider så det blir nog inte så mycket bloggande förrns efter semestern ändå. Sommaren är kort så det gäller att passa på att njuta av den.

Just nu händer det inte så mycket på inredningsfronten inne men desto mer ute:-) har en massa projekt som jag vill förverkliga ute i trädgården. Några blir nog av iallafall:-)Bild: privat
RSS 2.0