Nya hallmöbler.

Hallen har länge stått & väntat på att få en makeover. Ska inte göra något märkvärdigt men lite ny färg ska det bli + eventuellt lite omöblering. Ny hatt & skohylla har vi införskaffat & dem har trots att de snart ska plockas ner igen fått komma upp på väggen.
Handdukshängaren grundtal fungerar lika bra i hallen som i badrummet eller köket. Likaså bestickstället ur samma serie. Perfekt för alla smågrejer som drälls överallt. Sån här S-krokar att hänga jackorna mm på samt denna att förvara mössor, vantar & halsdukar i.

#1 - - Jenny:

Va kul att man använder sånt som är tänkt på annat ställe - bara fantasin som sätter gränser :-)

Vi har badrumskrokar i hallen som jag sprayat röda haha..

Kram Jenny

#2 - - Milla:

Det är det jag gillar med IKEA. De har mycket grejer som går att använda efter eget tycke & smak och till en massa olika användningsområden:)

Det där var både snyggt & praktiskt:)

Kram Milla

#3 - - Min vrå...:

Vilka smarta ideer till hallen! Där behöver man oftast all förvaring man kan hitta. Själv har jag omvandlat en magnetlist för knivar från ikea och hängt den lodrät på väggen. Där fastnar nycklarna lätt. :)

#4 - - Anna:

Riktigt smart att använda köksförvaring i hallen. Snyggt dessutom! Kram Anna

#5 - - HUSnrNIO:

Jag testade det där med S-krokar för att få några extra hängmöjlighetee ri vår hall. Sambon höll dock på att bli galen då kroken tjongade ner varenda gång som han roffde åt sig jackan:( Jag klarade dock när jag tog min... och hade gärna fortsatt med S-krokar:) Diskbaljan är supernsygg i sig själv men tyvärr slut sen en tid tillbaks på vårt varuhus:(

#6 - - Emelie:

Jag älskar alla dina smarta idéer! Och fint som vanligt blev det med!

Kram