stämplar

Har fått många frågor om hur och vad jag använde mig av när jag gjorde bokstavstavlan & kudden. Här kommer en liten förklaring.

 
Bilder:privata

Till både tavlan & kudden använde jag mig av bokstavsstämplar som jag köpt i min lokala pysselbutik. De heter foamstamps. Likadana finns att köpa här & här. Tavlan som jag tryckt på är en vanlig målarduk, konstnärsduk, spännram (kärt barn har många namn:-)


 
#1 - - Ellie:

Hittade hit via Iris, vi går i samma klass! Både tavlan och kudden är superfina! Ville lämna en kråka och så har jag lagt till dig bland mina favoriter, det hoppas jag är okej :) Ha det bra!/ Ellie

#2 - - Proforma:

Åh, vad bra... jag är ute efter stämplar! Tack för tipset på butiker.

#3 - - Malin Inspiration & design:

Tack snälla du för tipsen! :) Skulle så gärna vilja göra någon kudde. :)Förstår att många har undrat för din tavla och kudde är sååå fina!Kram

#4 - - Maria:

Hej! Titta vem som har hittat hit! =) Inte visste jag att du var så här pysslig av dig, du gör ju jätte fina saker! Sköt om dig! /Maria

#5 - - Malla:

Åh, tack för tipset!! Nu ska jag införskaffa stora stämplar!!!

#6 - - Rebecka:

Kudden är verkligen jätte fin, blir sugen att göra en själv =)

Kram Rebecka

#7 - - Therese:

Hej! tack för titten på din fina blogg! Ser att du också är förtjust i svart vitt! kom in här då jag sökte på kuddfodral och fick den perfekta beskrivningen av de ursnygga kuddfodralen du sytt i grönt!! Tack för det!

#8 - - Tjohalias blogg om inredning:

Oj så snyggt! Skulle det vara okej om jag lånar dina bilder och skriver om ditt fina pyssel i min blogg?

Kram Sandra

#9 - - Emelie:

Jättefina =)

#10 - - Laura:

Hej! Tjohalia tipsade mig om din sida och givetvis blev jag nyfiken. Den tavlan var bara grymt kreativ och så otroligt snygg! Vad duktigt!!! Tack för det superbra tipset!

#11 - - Designtjejen:

Vad fin!! Vad duktig du är!

Kramis

#12 - - JKHB design:

Hej Jenny!

Jag var inne och läste hos Sandra (Tjohalia) och såg att hon tipsade om dina fina kuddar och tavlor. Dom var verkligen jättefina, ett perfekt pyssel!Tack för tipset :)

Kram Josefin

#13 - - Sandra:

Hittade hit även jag genom Sandra på Tjohaliabloggen!Det blev ju grymt snyggt, ditt pyssel!! Svårt var det ju inte heller...Tack för tips! :-)

#14 - - Kikan:

Hej! Vilken fin blogg du har. Jättefin kudde och tavla du gjort!!!

Kram Kikan

#15 - - Hanna:

I like!! Superfint =)