Tävling - Vinn en Plumen 001 från Pavlic Store

I samarbete med Pavlic Store lottar jag nu ut en Plumen 001. Världens första  lågenergilampa som inte bara är supersnygg utan också bra för miljön.
Fler bilder hittar du på Plumen.se
För att vara med och tävla ska du genom en kommentar:

Berätta vart du skulle placera din plumen om du vann.(Glöm inte att lämna din mailadress så att jag kan nå dig om du vinner.)

För 3 extra lotter så lånar du bilden här ovan samt länkar till detta inlägg på din blogg. Har du ingen blogg så gillar du Plumen på Facebook eller mailar dina vänner samt en kopia till [email protected] så att jag vet att du tipsat.

Tävlingen pågår t.o.m 25/10.
Lycka till!!

Vinnaren utses av Jennyshus & Pavlic Store. Beslutet kan ej överklagas. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.
#1 - - Lilla jag:

Jag vill vara med!

Jag skulle hänga snyggingen i köksfönstret :)

#2 - - Emma Westerlund:

JAAA! Denna måste jag bara vinna =)Lampan skulle passa perfekt i mitt hus, som vi bygger för fullt nu. Jag skulle placera den i ett hörn av vardagsrummet tillsammans med min svarta skinnfåtölj från 50-talet. Det skulle bli en perfekt kombination!Jag mailar vänner för större chans och håller tummarna! Mvh/Emma

#3 - - Johan Ktiti:

Denna lampan skulle min tjej älska! Jag skulle ge den som en present men jag tror att hon skulle placera den i vårt sovrum!/Johan

#4 - - Emelie Lood:

Jag är en student i Lund som just nu har en oerhört gräslig lampa i taket i mitt sovrum. Den drar alldeles för mycket el (och pengar) nu när man måste ha den tänd i vinter. En Plumen 001 hade passat perfekt till min nuvarande inredning och plånbok.

#5 - - Lindha:

Wow! Vilket tillfälle!! Gillar dessa lampor skarpt! Tänk att kunna bidra till miljötänket samtidigt som man kan pryda sitt hem med en sån här snygg lampa!Skulle jag har turen att vinna en lampa så skulle den få hänga i vår hall och ge mina gäster ett första välkomnande intryck! Det skulle vara upplysning i dubbel bemärkelse! Både ur miljösynpunkt och ur designsynpunkt!!Må så gott! Kram Lindha

#6 - - Emma:

Åååå! Den lampan vet jag precis var den skulle hänga! Jag och min sambo har precis dragit igång vårt livs största projekt. Vårt alldeles egendesignade och egensnickrade hus. En svart box är det tänkt att huset skabli med mycket energitänk. En sådan här fin lampan som dessutom skulle spara energi skulle passa överallt där. Men allra bäst tror jag att den skulle passa i jämte min säng över nattduksbordet som troligen kommer att bestå av en av alla mina älskade stolar.Lår va att vi började bygga förra helgen och troligen inte kommer att vara klara på minst ett och ett halvt år, jag vet att lampan fortfarande kommer att vara perfekt!Pd. Jag har även länkat från min blogg!Låt va

#7 - - Lina:

Vilken fin lampa och miljövänlig är ett plus i kanten.

Om jag hade vunnit lampan, hade jag hängt den i vårt vardagrum där nu hänger en tråkigt lampa som vi har haft en bra tag ( har minst sagt tröttnat på den) och denna hade passat som handen i hansken.

Jag har länkat till utlottningen på min blogg, där jag även placerad bilden som jag lånade av dig: http://linasliviord.blogspot.com/2010/10/j-enny-har-i-samarbete-med-pavlic-store.html.

Min mailadress: [email protected]

Håller tummarna!

#8 - - Saila:

Supersnygga!!!

Jag ska ha den i hallen! Den ska hänga bredvid steghyllan så att alla kan se den när man kommer in hos oss:)

#9 - - Christine:

Hejsan Jenny!Oj vilka snygga lampor!! En sån skulle bli den perfekta födelsedagspresenten åt min miljömedvetna sambo. Om jag har turen på min sida och vinner en lampa så ska den placeras i köket där vi tillbringar mest tid så att vi kan njuta av den så mycket som möjligt!Hoppas på tur.MVH Christine#10 - - Jens:

Om jag vann en Plumen så skulle jag placera den i ett av hörnen i vardagsrumet. Den skulle passa bra mellan den svart "medaljongtapet-väggen" och den vita väggen. Plumen skulle bli en fin kontrast samt lysa upp det något mörka hörnet, ovanför en svart retro-snurrfotölj.

#11 - - Malin:

Jag skulle hänga den i hallen så den är det första alla ser när dom kommer hem till mig. Det är nog hall lampan som är tänd mest hemma hos oss och då är det ju bra att det är en lågenergilampa och en snygg sådan.

#12 - - Elisabet:

Om jag vinner skulle jag placera den, i min dotters och hennes sambos nybygda funkishus. Den skulle bli en fin inflyttnings present och de skulle med all säkerhet uppskatta den.

#13 - - Gunilla Svensson:

Oj vad fin. Om min sambo fick bestämma så skulle dem hänga i varje rum men om jag får bestämma så blir det definitivt i hallen!

#14 - - Eva-Lotta:

Jag skulle placera plumen i min stora hall. Där skulle den bli hur fin som helst och lysa upp allt.

#15 - - EN MÖLNBOBOS LIV - MELVINS MAMMA:

Vilken underbar vinst!Jag skulle placera min i vår hall, där skulle den passa superfint.Har tipsat härhttp://molnboanna.blogg.se/2010/october/plumen-2510.html

#16 - - Frida H:

Jag skulle placera min i sovrummet tror jag. Jag ska flytta nu. Och i sovrummet var där två gigantiskt fönster. Jag gillar ju hela industriella stilen, blandat med lite hippie chic. Så med det sagt så hade en sådan cool lampa passat bra i fönster (och så ser ju förbipasserande hur BRA SMAK jag har, eller hur?) Plus att slå ett slag för miljön är alltid att vara stolt över!BRA TÄVLING!Kram

#17 - - Maria:

Go' kväll! De är ju otroligt häftiga dessa lampor. Jag såg dem på din blogg för någon vecka sedan och skulle verkligen kunna tänka mig en. Den skulle sitta i entren/hallen, där den skulle lysa upp tillvaron direkt när jag kommer innanför dörren. Jag har ingen blogg, men jag "gillar på Facebook".Ha en härlig kväll!

/Maria

#18 - - Josefine Andersson:

Tar en lott :) Hade satt den i hallen. Är uppe och värmer ersättning till min bebis några gånger varje natt och måste då passera hallen.. Mörkrädd som jag är vill jag helst ha en lampa tänd, men det blir ju många timmar om den skall vara tänd varje natt. Så en sånhär super energilåglampa hade vart perfekt!

#19 - - Lotta Grössing:

Jag brukar tävla lite här och där

och jag tror inte jag vill vinna den där

Men om jag vann så ska den lysa upp

hönshuset på gården han är ju mörkrädd vår tupp

#20 - - Carola:

Åh, det var jättesnygga lampor. Vi har ett konstigt placerat lamputtag uppe vid taket i vardagsrummet. Inte mitt i rummet och inte vid fönstren. Det är snarare inne i rummet, nästan vid väggen och ett hörn. Vi har pratat om att göra ett läshörn där och sätta upp en snygg lampa, typ Plumen. Den skulle då vara såväl funktion som nytta när man sitter och läser eller virkar.Jag har länkat här:

http://www.barnboksbloggen.se/?p=3427

#21 - - Sandra:

Hejsan! Skulle vara trevligt att vinna denna fina lampa,vi håller på med husbygge nu så där skulle den passa perfekt i data rummet sen när det är så dax att flytta in.. Blir jätteglad om jag har turen att vinna denna fina lampa.. Jag länkar självklart på min blogg med bild till tävlingen.. Håller tummarna nu! 3 extra lotter för mig då!Kraamar i massor Sandra<3<3

#22 - - Carita:

Hejhej! Jag är gärna med. Om jag vinner skulle jag ha den i köksfönstret. Tror det skulle passa bra in där faktiskt.

#23 - - christina olsson:

I rumet där jag har akvariet o mina blommor o böcker skulle den vara mycke läcker så det vore väldigt kul att få vinna

#24 - - Jenny:

Jag skulle vilja ha den i min walk-in-closet :)

#25 - - Lotta:

Åh, denna skulle jag verkligen vilja vinna!

Och om jag vann, skulle den förmodlingen få sitta i vår hall på övervåningen, ovanför trappen. Skulle bli riktigt snyggt.

Har även länkat från min blogg i högerspalten.

Ha det gott! Kram

#26 - - Jessika:

Vilken cool lampa, ja e me o tävlar !! :D

Lampan skulle bli en present till min mamma.. som är uppe i en skilsmässa o ska flytta till eget.. Passar hennes stil perfekt.. :)

#27 - - fröken kök:

attans vad coola.

jag skulle låta den bo i våran mörka hall. där skulle den lysa upp fint och folk som kommer på beök kommer få en cool syn direkt då de kommer och det första de ser e denna coolingenhttp://frokenkok.blogg.se/2010/october/vinn-hos-jennys-hus-25-okt.html

#28 - - Marie:

Vid vinst skulle jag placera lampan i vårt sovrumsfönster. Den skulle passa perfekt till vår svart/vit/lila inredning!Jag har även länkat på min blogg: http://detbordevara.blogspot.com/2010/10/tavlar-om-en-plumen.html

#29 - - Marianne Eriksson:

Jag skulle hänga den ovanför soffbordet i vardagsrummet. Där skulle den få alla blickar på sig.

#30 - - Elin Jönsson:

I vår lilla tvåa är köket lägenhetens hjärta. Så självklart är det där jag hade placerat denna fantastiska lampa. Över köksbordet. Där familj och gäster kan se och njuta av den!Ps. Gillar Plumen på facebook!

#31 - - Minnalainen:

Jag skulle ta ner min kristallkrona och hänga den i vardagsrummet. Man måste tänka på miljön och då är det slöseri på naturresurser att ha en lampa som kräver sex stycken glödlampor.

#32 - - Joakim Hansson:

Vi är en mys-familj. Gillar att sitta i soffan hela familjen samlad med en kopp tee i handen och en yllefilt upp till halsen. Och vad skulle inte passa bättre än lite mysig, fräck och miljövänlig belysning så där på soffkanten. Jag vet att vår familj hade uppskattat det mycket och ofta!Jag vill ha tre extra lotter och gillar Plumen på facebook!

#33 - - Linnea:

3 lotter då jag gillar på facebook:

Den skulle bli blickfånget i mitt rum ovanför sminkbordet. Där skulle den få lysa upp min vardag! Ja, tänk så upplyst jag då skulle bli! Kalla mig ljushuvud men jag bara älskar Plumen!

#34 - - Camilla:

Plumen skulle få flytta in i det 2,5 meter höga fönstret i köket och dra alla blickar till sig ;) Ska länka tävlingen i bloggen för ytterligare 3 lotter! Håller tummen!

#35 - - Maria Lövgren:

Åååå vilken snygg lampa och ett STORT plus att det är en lågenergilampa!!! Lampan skulle passa perfekt i köket; vår inredningsstil är stilrent med smarta innovativa lösningar.

#36 - - erika:

i hallfönstt.

länkat på www.shopaholicans.blogg.se/tavlingar

#37 - - emma t:

De skulle nog sitta i mitt rum då jag har sån himla dålig belysning där just nu!Jag har länkat i bloggen också;

http://bloggtavlingar.webblogg.se/2010/october/plumen-25-oktober.html#commentHåller tummarna nu:D

#38 - - anna:

Jag skulle hänga denna ursnygga lampa över vårt matbord som ligger i främre delen av huset, så att alla skulle kunna se den direkt när de kommer och hälsar på!Här har jag tipsat för ytterligare lotter:

http://annastipsarblogg.blogg.se/2010/october/vinn-lampan-plumen-001.html

#39 - - Anna på Grönkulla:

Jag har letat och jag har sökt efter den perfekta lampan till vårt kök! Och där är den ju! Är helt kär...

Har tipsat här också:

http://annapagronkulla.blogspot.com/2010/10/tavlar-hos-jennys-hus.html

Håller tummarna för att jag får lysa upp vintermörkret med den finfina lampan :)

#40 - - Emma G:

Den här lampan var super tuff. När jag såg den kände jag direkt att den vill jag ha! Jag har länge letat efter en annorlunda lite roligare lampa. :-) Om jag vinner skulle jag antingen hänga lampan i hallen rakt in från dörren sett, ovanför ett skokåp/byrå, eller så skulle den få hänga i fönstret. En sån här snygg lampa måste hänga så att den syns!Jag har länkat till tävlingen på min blogg i vänster spalten för extra lotter, http://livetssmaprojekt.blogspot.com/Nu så håller jag tummarna att jag blir den lyckliga vinnaren! :-)

#41 - - Mattias:

Hej! vill självklart vara med och hoppas få överraska resten av familjen med denna skönhet som vi skulle hänga över vårt matbord!Länkar också såklart för extra vinstchanser på: http://villduvinna.blogg.se/2010/october/plumen-2510.htmlHoppas på tur!

#42 - - Spacegirl:

I hallen, där är det snart nytapetserat och d'r skulle Plumen passa fint :-)

Här är min blogglänk för tre extra lotter

http://spacegirl.blogg.se/2010/october/vinn-lampa.html

#43 - - Liselotte:

Hej! Är gärna med och tävlar, vilken fin lampa!! Skulle passa var som helst men kanske bäst i vårat sovrum, och min sambo skulle bli så glad för han älskar lågenergilampor.Har länkat för extra lotter http://liselottess.blogspot.com/2010/10/lampa-25okt.html Mvh Liselotte

#44 - - Jane:

Snygg! Om jag vinner den kommer jag placera den i ett av våra jättestora vardagsrumsfönster, vid matsalsbordet :)

#45 - - Annette:

Om jag vann en sån här "snygging" skulle den hänga i sovrummet. Ingen lampskärm på, bara vara fin :-)Kram Annette

#46 - - Amanda:

jag skulle placera den i mitt "mysrum" här hemma. :)

#47 - - Nina F:

Ååå så tuff. Skulle ha den i vårt nyrenoverade datarum :)Ha det gott!

#48 - - Linda:

Om jag vann skulle jag placera den i sovrumsfönstret, för där har vi letat efter en slags belysning men inte hittat nånting som vi gillat. men denna var verkligen toksnygg! =)

#49 - - Johan:

Supersnygg lampa! Jag skulle placera den i hörnet i sovrummet, i min läshörna.

#50 - - Mobbo Jens:

Om jag skulle vinna, skulle jag ge den till min lilla guddotter. Den skulle passar super i hennes tuffa rum =)

#51 - - Anna:

Åh, upptäckte dessa fina lampor igår och vill verkligen ha en hängandes i vårt nya gästrum.

Länkar på bloggen

Trevlig fredagskväll på dig

Kram

#52 - - linn:

Åh vilken snygg lampa. Om jag vann skulle jag ha den i köket så att jag kunde njuta av den varje gång jag är där.

#53 - - Hanna - Whiterainbow:

Hej,Jag skulle använda den i min ljuskrona som jag nyss målat om, plumen skulle passa som smäcken i den.http://whiterainbow.blogg.se/2010/october/tavling-hos-jennys-hus.htmlKram Hanna

#54 - - Madde:

Den skulle passa perfekt i en lampa vi har som just nu har en glödlampa i klarglas som säkert snart går sönder..

#55 - - Therese:

Tuffaste lampor! Jag skulle ge dom till min lillasyster som blivit med hus och inreder i modernt svart vitt dom skulle passa perfekt!#56 - - Lotta:

I vår hall finns ett mörkt hörn som jag aldrig får till riktigt bra, där skulle den bli perfekt!

#57 - - Miri:

Jag har just inrett en supersnygg konstnärsateljé i min lägenhet. Helt i vitt, modernt och fräscht. Där vill jag ha en sådan lampa!

#58 - - dagenskreativa:

Jag är gärna med & tävlar om den urcoola lampan!

Jag skulle placera den i min hall som jag håller på att fixa till:)Hoppas på vinst!Kram Anna

#59 - - Johanna Ö:

Lampan skulle sitta som en smäck i köket! Vilken otroligt läcker grej!!!!

#60 - - Agneta:

Hej!

I mitt köksfönster skulle den här "snyggigen" göra sig bra!

#61 - - LindaS:

Lampan skulle passa perfekt i min nya mysiga läshörnahttp://lindatavlar.blogspot.com/2010/10/vinn-plumen-001-2510.html

#62 - - Eva:

Vilken häftig lampa !! Jag skulle ge min son den att ha över sitt vita köksbord i sitt trendiga kök. Han bara älskar denna typ av ljuskälla. Jag länkar i min sidebar. // Eva

#63 - - Sven:

I mitt vardagsrumsfönster,

det blir schyssta mönster.

Den skulle liksom bli

pricken över i !

#64 - - Linda J:

Skulle jag vinna lampan skulle jag ha den i mitt läs och musikrum. Där skulle den passa klockrent

#65 - - Jennifer:

Jag skulle vilja hänga plumen i vårt kök. där skulle tre stycken plumen passa fint och ersätta dagens glödlampor!

#66 - - Pysseliten:

jag har länkat vill gärna var med och vinna den till min nyinglasade altan :) http://pysseliten.blogg.se/?tmp=17212037

#67 - - Pia:

Hejsan, denna energisnåla lampa kommer att placeras i köket om jag har turen att vinna. Ett extra plus är att den är miljövänlig också./ Pia

[email protected]

#68 - - Lisa:

Åh, denna vill jag ha!! Vet ej exakt var den skulle hänga, men någonstans i våran nya lägenhet, troligtvis i köket eller i hallen :)

#69 - - Maja:

Jag har länkat på min nya blogg och hoppas på turen att vinna denna lampa som jag kanske skulle ge bort i present alt. ha i vår nya lägenhet som ännu är ganska mörk och inte har fått det ljus den behöver.

#70 - - Ann-Cathrine:

Om jag vinner så skulle jag ge bort den till min dotter Malin. Hon har många ställen i huset som den skulle passa bra i.Så nu hoppas jag på jättetur!!

#71 - - Hanna:

Åhh jag skulle gärna vinna den här lampan, så sjukt snygg... jag skulle komplettera den med 3-4 lampor till och hänga dem i vår trapp som i nivå på väg upp på övervåningen, tror det skulle bli jättesnyggt.

har ingen blogg så jag mejlar mina vänner.

#72 - - Linda:

Åhh så fin den är!!Om jag har turen att vinna hade jag köpt till en till och så hade jag hängt de på var sida om vår säng på någon pinnkonstruktion. Till nattlampa sas..Jag vill gärna ha tre lotter tack. Har lagt ut bilden i min blogg och länkat till dig.Ha en bra dag!

#73 - - LindasNyaHus:

Riktigt läcker lampa! Den skulle passa perfekt i mitt "trapphus"!

Jag länkar tävlingen på min blogg och hoppas på tur!Ha en fin dag!

#74 - - Pia Nilsson:

Självklart vill jag vinna denna lampa, som jag skulle hänga över vårt matsalsbord. Där hänger ingen lampa och har inte gjort på många år. Vore väldigt snyggt!

#75 - - Helena:

Guud vilken läcker lampa!!! Och va härligt att den är bra för miljön. Jag ska precis flytta och är på jakt efter en lampa att ha över matsalsbordet som är vitt med svarta stolar till. Lampan skulle bli urläcker , pricken över i!!=)

Har ingen blogg så jag har mailat mina vänner...

#76 - - Klara:

Gud, vilken läcker lampa!!!

Lampan kommer att få hänga över soffborde i tv-rummet! Där har vi idag en jättefula kombinerad lampa/fläkt (kommer inte på vad det heter nu...)som bla är i färgen guld.;0O Den har suttit där sedan vi flytta in för 10 år sedan, då vi har en kamin & den gör så den varma luften åker omkring i rummen. Vi hatar verkligen lampan/fläkten, men vi har helt enkelt inte bytt ut den mot något annat som vi gillar. Så när jag såg lampan som du lottar ut, så visste jag direkt vart den skulle få sitta, om jag har turen att vinner din utlottning!!

/ Klara Nygren

#77 - - Emma E:

Snyggo lampa! Skulle hänga pärlan i mitt sovrum!

#78 - - Martina:

Denna lampa skulle hänga över vårt köksbord, så snygg så jag skulle vilja ha flera hängande på rad!

För extra lotter har jag bloggat om tävlingen på:

http://ytterligare.blogspot.com/p/tavlingar.html

#79 - - Mariette Hälldahl:

Den där lampan var hur cool som helst. Jag skulle hänga den i hallen ovanför min 50/60-tals fotölj. Snyggt sken som lyser upp stolen och visar vart man kan sitta :)

#80 - - Karro:

Jag vill självklart var med och tävla och har länkat till min blogg om tävlingen!!

Jag ska ha lampan i en nygammal lampfot som jag nyss har målat om till svart! Den kommer att passa sååå bra där!!MVH

Karolin

#81 - - Viktor:

Hej hej!

Vinner jag kommer jag att ha den i köket. Hade passar perfekt till designen där. Hade blivit så glad om jag vinner!MvH / Viktor

#82 - - care69:

Jag är med!

Min första tanke var att den skulle vara läcker i köksfönstret men sen tänkte jag sovrumsfönstret. Ja, det spelar ju ingen roll. Den kommer att bli succé var den än placeras.Har länkat:

http://care69.blogspot.com/2010/10/25-okt-vinn-en-plumen-001-fran-pavlic.html

#83 - - Karin:

Vi har ju en sak i huset som drar till sig allas blickar, nämnligen en söt dotter på 9 månader, så skulle självklart sätta lampan i en fot ståendes i hennes fönster, har redan varit inne på hemsidan och blivit riktigt sugen på denna lampa så håller tummarna...

Glada hälsningar Karin.

#84 - - Karro:

Glömde ju skriva min mailadress...

[email protected]

#85 - - Anna:

Jag skulle utan tvekan hänga den här snygga lampan i mitt vardagsrumsfönster!

Länkar i högerspalten på min blogg!Mvh Anna

#86 - - sofia:

I hallen skulle jag sätta den.

#87 - - Linda Isaksson:

Hej!Då vår 18-månaders son precis rivit ner vår nyinköpta Flower Pot från köksfönstret (den går inte att laga) så skulle jag hänga lampan i det fönstret. Perfekt att den är hängande så han inte kan nå den! Skulle passa perfekt till vårt vita kök med svarta detaljer!Med vänliga hälsningar Linda

#88 - - Jenny:

Åhh.. den vill jag ha... :)

Jag skulle passa perfekt i hörnet bakom vår soffa i vårt tv-rum i källaren. Vi har nämligen inte satt upp några lampor i de rummet än.. bara bott här i 3 år s

länkar självklart i min bloggs sidospalt.

/Jenny

#89 - - Oskar Andersson:

Jag skulle placera den i vardagsrummet så att alla kan se den i en riktigt stor lampa i rummet som har 3m i tak.

Höstliga hälsningar Oskar

#90 - - Anna Vid:

Hejsan!

Jag är gärna med och tävlar.

Jag skulle placera plumen i mitt vardagsrums fönster, där skulle den passa utmärkt.För 3 lotter har jag länkat i min blogg: http://gulligamelinasmamma.blogg.se/2010/october/25-okt-vinn-en-plumen-001-fran-pavlic-store.htmlHoppas på tur.

Mvh// Anna Vid

#91 - - Mari:

Men, va snygg. Jag skulle placera den i ett av mina stora fönster i lägenheten.

#92 - - Emma:

När jag flyttade in i min lägenhet för 4 år sen, hängde jag upp en naken glödlampa i hallen eftersom jag inte hade någon passande lampskärm just då. Rätt gissat, 4 år senare hänger det fortfarande bara en glödlampa där, av ren lathet. En Plumen skulle vara ett steg mot en finare belysning i hallen.

#93 - - HildeM:

Å så nydelig. Denne skulle passe perfekt i min entre :)Har lenket her for 3 lodd: http://konkurranseblogg.blogspot.com/2010/10/konkurranse-hos-jennys-hus.htmlKlem fra Hilde

#94 - - Tessie:

Kan inte bestämma mig direkt om jag skulle ha den i mitt rum eller låta familjen också få njuta av den söta saken genom att placera den mer synlig i huset. Återstår att se hur ego jag är :D

#95 - - Carina - inspirera:

Ja, jag vill vinna denna ursnygga lampa!

Skulle passa perfekt i arbetsrummet här hemma...grannarna skulle bli så avudssjuka ;)

Jag länkar

http://inspirera.bloggsida.se/tavling/tavla-vinn-9

Hoppas på tur!

Kramen.

#96 - - Caroline L:

Häftig! Både originell och miljövänlig, inte illa. Den skulle passa i min lilla datahörna (favoritplats). En lott, tack :)

#97 - - AEM:

Klart jag vill tävla, en lott. Skulle ha den i mitt lilla tv-rum.

#98 - - siv anita pettersen:

For en flott lampe, her vil jeg være med:)

Har laget ett innlegg i bloggen min:

http://swimzy-lykke.blogspot.com/2010/10/vinn-lampe.htmlMvh siv anita

[email protected]

#99 - - Anna:

Vilken otroligt haftigt lampa. Stilren men anda kaxig pa nagot satt. Vi haller ju nu pa att forvandla var gamla folkskola till boende. For tillfallet ar det det stora koket som star i fokus. Under en av snedvaggarna ska jag under nasta vecka paborja bygget av en platsbyggd soffa som ska bli lashorna! Plumen hade passat perfekt dar.Jag lankar och hoppas pa tur!

#100 - - Coco Hansson:

Yes Please:) Skall påbörja renovering av vår lada vid havet. Kommer att bli sjuk bra där.

MVH Coco

#101 - - Jimmy Widgren:

Jag hade i smyg hängt upp den hos mamma och pappa i deras matsal på undervåningen, och vid nästa middagsbjudning hade alla i sällskapet blivit genuint häpnade av designen, det varma ljuset samt lite skämtsamt undrat var den förra lampan tog vägen! Ett samtal för kvällen. Skojigt att busa lite samt där nere kommer den till perfekt användning vid dom få gånger som dom har sällskap! Sällan tänd = väldigt liten energi förbrukning!"det finns smartare sätt att va smart"MVH / Jimjim

#102 - - Sandra:

Snygg lampa! Jag skulle hänga upp den i min bok- och datorhörna.

#103 - - evamar:

Om jag vinner får den givetvis en hedersplats i vardagsrummet. Där brinner lampan hela kvällarna så det är också bästa platsen ur enegrgisparsynpunkt.PS. Länkar såklart:http://evamar.blogg.se/2010/october/lampa-25-okt.html

#104 - - Jeanette:

Jag skulle hänga den över vår säng!

#105 - - Linda:

Jag vill vinna! =)

#106 - - Annika - familjebloggen med massor av tävlingar!:

Jag är med och tävlar, givetvis !!!Jag och sambon hamnade i en bra diskussion här :-) Han skulle vilja ha Plumen i barnens rum, eftersom där syns den mest utåt. De har fönstret mot vägen. Plumen är ju grymt snygg och väldesignad, och vråltuff i sitt uförande, så ja - jag tror att den skulle sitta bra där! :-)Däremot lutar det åt att jag skulle köpa en extra så småningom, för jag vill väldigt (!) gärna ha en i köksfönstret också. Jag håller ju till mest i köket, och jag vart verkligen grymt överförtjust i designen!!!Länkat givetvis: http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlingsblogg/2010/october/jennyshus-25-oktober.htmlkram Annika

[email protected]

http://nilssonpettersson.blogg.se

#107 - - Paula:

Oj vad svårt, om jag skulle vinna den så skulle jag nog yra omkring som en yr höna. (som för en stunds sedan när jag skulle kolla lite vart jag skulle hänga den) Men har kommit fram till att det blir nog i "hallen" över en jätte gammal kista. Eller i v-rummet i hörnet av fönstrerna över en gammal gung häst.. Eller... Ja problemet löser sig om jag vinner.

#108 - - JH02:

Enkel och snygg konstruktion,smäcker och läcker och platsar lätt i vårat stora vardagsrum fönster!

#109 - - Paula:

glömde ju länkar från bloggen...

#110 - - Jennie:

Vilken fin lampa =).

Den vill jag vinna massor, hihi.

Den skulle passa perfekt i vårat sovrum.

Har även länkat på min blogg.

#111 - - Michael Frank:

I hallen så folk ser direkt att det är en trevlig lägenhet vi bor i.

#112 - - Kristina M:

Hejsan!

Har ingen blogg, men gillar Plumen på "fejjan" :-)Har nyss flyttat in en större lägenhet,

för två ska nämligen bli tre,

men schyy - det är en hemlighet,

för när släkten får veta vill jag gärna va me'.Med ur blivande föräldrars aspekt,

passar Plumen 001 i barnrummet perfekt.

Mmm, vilken goding - ja den är så pass läcker,

att det gör ont i hjärtat när jag den släcker.

Men grädden på moset och pricken över i,

är ändå det faktum att den är lågenergi!#113 - - Åse - Interiörguiden:

Den ursnygga lampan skulle jag hänga i sovrumsfönstret, det är det rum som är mest personligt och som jag tycker om att placera lite speciella prylar.

#114 - - Kristoffer Nolgren:

Jag hade hängt den över mat-bordet. Den hade passat helt perfekt i mitt minimalistiska kök!

#115 - - Ilia KOmorin:

Vid min läshörna, där den kan hänga vid ett stilrent coffeebord och min rokokofåtölj!

#116 - - Kashaya:

Skulle hänga den i vår trånga, trista hall så den blev lite roligare.=)

#117 - - Mashiara:

Om jag van skulle jag sätta den vid min sambos målarhörna som behöver lite mer ljus :)

#118 - - DAHLARNA - Viktoria:

Åh vad denna Plumen 001 är cool!!! Åh vad hårt jag kommer att hålla tummarna! Jag har dessutom skrivit ett inlägg med bild & länkar för extra röster!Om jag blir den lyckliga vinnaren så vill jag ha den i fönstret i vårt allrum på övervåningen. Dels får vi njuta av den varje dag, då detta är favoritrummet för hela familjen. Dessutom ser alla på vår gata detta fönster & då får även grannarna njuta av denna läckerhet!PS. Det är tillfälliga störningar på blogg.se ikväll :-(. Jag har skrivit ett inlägg, men det syns inte online än. Skriver en ny kommentar när det syns. För jag vill absolut inte missa denna finfina tävling.

#119 - - DAHLARNA - Viktoria:

Här kommer länken till mitt inlägg om tävlingen! :-)http://dahlarnastavlingsblogg.blogg.se/2010/october/vinn-en-plumen-001.html

#120 - - Annelie:

Jag skulle hängt den i köksfönstret.

#121 - - Karin D:

Under årets mörka tid skulle lampan få hänga i fönstret ut mot gatan. Det skulle bli en säsongsoberoende variant på adventsstjärna.

#122 - - Tati:

Svår fråga! Den passar överallt! Jag hade hängt den över mat-bordet eller i fönstret i vardagsrummet eller i sovrummet eller....

Åååååh som sagt svår fråga, jag hoppas att jag kommer att vinna ett för att prova alla möjliga kombinationer....

#123 - - camilla kjellström:

Plumpen skulle i dotterns rum lätt platsa

vi har inte hittat någon snygg lampa att på satsa

tills denna snygga produkt kom upp

så nu slipper vi leta på andra hemsidor med lupp

#124 - - ullah:

jag är med och tävlar. dte skulle lösa mitt julklappsbekymmer till vårt kära barnbarn som just flyttat till sin första lya lampan ska hänga i hallen där den blir pricken över i

#125 - - fia:

åh vilken fin lampa. skulle ha den i köket där alla skulle se den. mitt hus är precis bredvid en gångväg från bussen o skulle verkligen göra sig bra i fönstret..

/Fia

#126 - - Charlotte:

Nämen där var DEN!

Vi är så trötta på vår gamla lampa som hänger i köksfönstret,,,men inte hittat DEN rätta! Men NU SÅ =) Åhh den hade suttit som en smäck =)Jag gillar på facebook o har även skickat till mina vänner!!!Mvh Charlotte

#127 - - Lili:

Åå vilken snygg och annorlunda lampa. Jag vill absolut vara med att tävla! Skulle jag vinna så skulle lampan få hänga i min hall. Just nu är hallen en aning bortglömd och lampan som hänger där kommer från lägenhetens förra ägaren, så de skulle inte vara helt fel med en ny egen cool lampa där :)

#128 - - Jenny:

Om jag vinner lampan kommer den att få hänga i vardagsrummet där vi fortfarande saknar taklampa efter snart 4 år i vårt hus!

#129 - - Annika:

Hej!

Jag vill vara med!

Denna hade passat sååå bra i mitt nya kök, helt rätt stil och där är ingen lampa nu så det hade bara varit så rätt!

Håller tummarna!

#130 - - Karina:

Oh, vilka underbara lampor. Har ett avlångt fönster i sovrummet som saknar ljus. Har letat ett år efter den perfekta lampan och här är den!!!!! Skulle bli supersnyggt och välkomnande :)

#131 - - Camilla:

Lite galet och mycket snyggt och framförallt nytt!Lampan passar perfekt i tonårsrummet och skulle hängas över smikning/kläddelen av rummet

För att få ljus och lite uppräschning

#132 - - Annica:

Jag vill ha den hängandes vid min mys sacco säck! vilket skulle göra att jag skulle kunna avnjuta en och annan bok, i denna mörka tidsperiod. :)Jag gillar!

#133 - - Sanna:

Rigtigt coola lampor!Skulle vara perfekta som fönstrerlampa i mitt sovrum som ligger i källaren.