Pyssel/diy- glasvas

På loppis finns det oändligt med fina & billiga glasvaser. Jag fick en ide om att göra en vägg med väggvaser i olika storlekar & former. Bara att borra ett hål i vasen så är det klart sen. Perfekt till kidsens plockade sommarblommor. 
 
#1 - - Hej, jag heter Rosi och jobbar på tv-produktionsbolaget Jarowskij. Just nu arbetar jag med att hitta deltagare till en ny programserie som vi ska spela in i augusti och september. Programserien kommer senare gå på TV4. Vi söker personer runt om i Sverige :

Hej, jag heter Rosi och jobbar på tv-produktionsbolaget Jarowskij. Just nu arbetar jag med att hitta deltagare till en ny programserie som vi ska spela in i augusti och september. Programserien kommer senare gå på TV4.
Vi söker personer runt om i Sverige med byggplaner, det kan handla om att man ska bygga en veranda, en lekstuga eller något litet som blomlådor eller något till djuren.
Hittade in på din blogg och ville passa på att kontakta dig. Det råkar inte vara så att ni har byggplaner?
I programserien kommer vi helt enkelt att följa vanliga hemmafixare som vill dela med sig av av sina projekt med våra tittare.
Om du tycker detta låter intressant kan vi höras vidare på mailen så jag kan berätta mer :)
Ha en fin dag och hoppas vi hörs!
/ Rosi